Miyom Bitkisel Tedavisi

Kadın hastalıkların başında gelen bir hastalıktır. Genelde miyom 20 ile 40 yaşları aralarında gözükmektedir. Miyon kadınların 4 de 1 de gözüken bir hastalıktır. Yaş ilerledikçe bu oran %40 lara kadar çıkmaktadır. Miyom nedir ve miyom bitkisel tedavi yöntemleri nelerdir bu makalemizde sizler için bunlardan bahsedeceğiz. Miyom şifalı bitkiler ile tedavi edilebilen bir kadın hastalığıdır. 

MİYOM NEDİR VE KİMLERDE SIKLIKLA GÖRÜNÜR

Kısaca miyom kadınların rahim kaslarında gelişen ve toplumumuzca ur olarak ta bilinen bir tür iyi huylu tümör dür. Miyom genellikle hiç doğum yapmayanlarda daha sık görülmektedir. Miyom kadınlarda kendilerini ilk zamanlarda belirtileri gizlese de ilerleyen zamanlarda kendisini;

  1. Adet görmede düzensizlikler
  2. Aniden başlayan kasık ağrıları
  3. Uzun süreli devam eden kasıklarda ağrı
  4. Kısırlık ve Düşük doğum

Gibi kötü sonuçlar ile göstermektedir. Bu durumların en kötüsü de miyomun kendisini gebelik döneminde göstermesidir. Eğer ki miyom kendisini gebelik döneminde gösterirse yaşana bilecek hadiseler;

  • Gebelikte düşük yapma olasılığı çok yüksektir.
  • Bebeğinizin gelişimi tam olarak olamayabilir
  • Bebek gebelik süresini tamamlayamayıp ölür ve anne adayınında hayatını riske atar.
  • Gebelik bir şekilde sonuna kadar götürülse bile bebek başı ile değil poposu ile dünyaya gelir.
  • Doğum gerçekleşe bile annede aşırı şekilde kanama meydana gelir ve hayati risk yaratır.

Bu durumları yaşamamak için mutlaka misyonumuz var ise tedavi olmanız ısrarla önerilir. Peki miyom hastalığından ameliyatsız bir şekilde nasıl kurtulabilirsiniz. Bitkisel tedavi ile bu hastalıktan kurtulmanız mucize değil aksine çok kolay ve basittir. Sizler için miyom mu tedavi edici bitkisel kür yöntemini aşağıda paylaşıyoruz.

MİYOM BİTKİSEL TEDAVİ

Miyom bitkisel tedavi yönteminin sahibi Prof.Dr. İbrahim SARAÇOĞLU dur. Prof.Dr. İbrahim SARAÇOĞLU miyom hastalığı için soğan kürünü önermektedir. Soğan kürü sadece miyom değil bir çok kadınsal rahatsızlıklar içinde tedavi edici şifalı bir kür dür. Soğan kür hem hazırlanışı hemde uygulanışı çok kolay bir şifalı bitkisel kür dür.

MİYOM TEDAVİSİ İÇİN SOĞAN KÜRÜ

Yapılışı

Soğan kürünü yapmanız için bir adet soğanın kabuklarını soyunuz ve soğanı dört parçaya ayırınız. Hazırladığınız soğanı 2 bardak suda 5 dakika boyunca kaynatın. Soğan kürü hazır sıra geldi uygulamaya...

Uygulanışı

Soğan kürünü uygulamanız için dikkat edilmesi gereken bazı faktörler bulunmaktadır. Eğer ki adet düzensizliğiniz bulunuyor ise soğan kürünü hemen başlaya bilirsiniz. Normal adet görüyor iseniz soğan kürünü adet gördükten 2 gün sonra başlamalısınız. Soğan kürünü her iki devrede de 15 gün boyunca uygulamanız gerekmektedir.

Kaynak: sifalibitkisel.com

İslam ve İhsan

PAYLAŞ:                

YORUMLAR

  • çok denedim arkadaşlar çok az faydası oluyor konyada recep diye aktar var çocuk tedavisinde tecrübeli birsi tavsiye üzerine karışım aldım diyet listesi ve verdigi bitkiler çok faydası oldu tamamen yok oldu 8 aylık kızım var

    • nasil bir karisim acaba? ben ameliyat oldum, tekrar büyümüsler. acil cözüm ariyorum.

    • merhaba Asiye hanim, Allah bagislasin evladinizi Allah anali babali buyutsun. Masallah. Sizden ricam Konya da ki Aktar Recep in varsa bana numarasini ya da web sitesinin adresini verebilir misiniz? Tesekkur ederim

Yorum Ekle

İslam ve İhsan

İslam, Hz. Adem’den Peygamber Efendimize (s.a.v) gönderilen tüm dinlerin ortak adıdır. Bu gerçeği ifâde için Kur’ân-ı Kerîm’de: “Allâh katında dîn İslâm’dır …” (Âl-i İmrân, 19) buyurulmaktadır. Bu hakîkat, bir başka âyet-i kerîmede şöyle buyurulur: “Kim İslâm’dan başka bir dîn ararsa bilsin ki, ondan (böyle bir dîn) aslâ kabul edilmeyecek ve o âhırette de zarar edenlerden olacaktır.” (Âl-i İmrân, 85)

...

Peygamber Efendimiz (s.a.v) Cibril hadisinde “İslam Nedir?” sorusuna “–İslâm, Allah’tan başka ilâh olmadığına ve Muhammed’in Allah’ın Rasûlü olduğuna şehâdet etmen, namazı dosdoğru kılman, zekâtı vermen, Ramazan orucunu tutman, yoluna güç yetirip imkân bulduğun zaman Kâ’be’yi ziyâret (hac) etmendir” buyurdular.

“İman Nedir?” sorusuna “–Allah’a, meleklerine, kitaplarına, peygamberlerine, âhiret gününe inanmandır. Yine kadere, hayrına ve şerrine îmân etmendir” buyurdular.

İhsan Nedir? Rasûlullah Efendimiz (s.a.v): “–İhsân, Allah’a, onu görüyormuşsun gibi kulluk etmendir. Sen onu görmüyorsan da O seni mutlaka görüyor” buyurdular. (Müslim, Îmân 1, 5. Buhârî, Îmân 37; Tirmizi Îmân 4; Ebû Dâvûd, Sünnet 16)

Kuran-ı Kerim, Peygamber Efendimize (s.a.v) gönderilen ilahi kitapların sonuncusudur. İlahi emirleri barındıran Kuran ve beraberinde Efendimizin (s.a.v) sünneti tüm Müslümanlar için yol gösterici rehberdir.

Tüm insanlığa rahmet olarak gönderilen örnek şahsiyet Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) 23 senelik nebevi hayatında bizlere Kuran ve Sünneti miras olarak bırakmıştır. Nitekim hadis-i şerifte buyrulur: “Size iki şey bırakıyorum, onlara sımsıkı sarıldığınız sürece yolunuzu asla şaşırmazsınız. Bunlar; Allah’ın kitabı ve Peygamberinin sünnetidir.” (Muvatta’, Kader, 3.)

Tasavvuf; Cenâb-ı Hakkʼı kalben tanıyabilme sanatıdır. Tasavvuf; “îmân”ı “ihsân” gibi muhteşem ve muazzam bir ufka taşımanın diğer adıdır. Tasavvuf’i yola girmekten gaye istikamet üzere yaşayabilmektir. İstikâmet ise, Kitap ve Sünnet’e sımsıkı sarılmak, ilâhî ve nebevî tâlimatları kalbî derinlikle idrâk edip onları hayatın her safhasında vecd içinde yaşayabilmektir.

Dua, Allah Teâlâ ile irtibatta bulunmak; O’na gönülden yönelmek, meramını vâsıta kullanmadan arz etmek demektir. Hadisi şerifte "Bir şey istediğin vakit Allah'tan iste! Yardım dilediğin vakit Allah'tan dile!" buyrulmuştur. (Ahmed b. Hanbel, Müsned, 1/307)

Zikir, bütün tasavvufi terbiye yollarında nebevi bir üsul ve emanet olarak devam edegelmiştir. “…Bilesiniz ki kalpler ancak Allâh’ı zikretmekle huzur bulur.” (er-Ra‘d, 28) Zikir, açık veya gizli şekillerde, belirli adetlerde, farklı tertiplerde yapılan önemli bir esastır. Zikir, hatırlamaktır. Allah'ı hatırlamak farklı şekillerde olabilir. Kur'an okumak, dua etmek, istiğfar etmek, tefekkür etmek, "elhamdülillah" demek, şükretmek zikirdir.

İlim ve hâl kelimelerinden oluşmuş bir isim tamlaması olan ilmihal (ilm-i hâl) sözlükte "durum bilgisi" demektir. Bütün müslümanların dinî bilgi ve uygulama bakımından ihtiyaç duyduğu, bir bakıma müslüman olmanın ve müslümanlığın icaplarını yerine getirmenin ön şartı durumundaki fıkhi temel bilgiler ilmihal diye anılmıştır.

İslam ve İhsan web sitesinde İslam, İman, İbadet, Kuranımız, Peygamberimiz, Tasavvuf, Dualar ve Zikirler, İlmihal, Fıkıh, Hadis ve vb. konularda  güvenilir kaynaklardan bilgiye ulaşabilirsiniz.